Elke stem telt

Coöperatie InBegrepen is een collectief van zelfstandige, professionele ervaringsdeskundigen met een duidelijke missie: de stem van de eindgebruikers weer een plaats geven in het vormingsproces van beleid en zorg. Door de inzet van ervaringsdeskundigen is inclusief beleid écht mogelijk.

Als collectief kunnen we:

  • de groeiende vraag naar inzet van ervaringskennis beantwoorden
  • de ontwikkeling van ervaringsdeskundigen professionaliseren
  • processen van herstel en empowerment ondersteunen
  • helpen de juiste kennis en kunde te bieden bij jouw vraagstuk
  • zelfstandig en onafhankelijk opereren
InBegrepen draagt bij aan emancipatie, inclusie en participatie.

Heleen Wadman

Benieuwd naar de leden van ons collectief?

Bekijk alle deskundigen

Inclusieve besluitvorming

Met behulp van ervaringsdeskundigen kun je aan draagvlak bouwen voor beleid op het gebied van zorg, acceptatie, herstel en empowerment. Met als uiteindelijk doel het beleid terug te brengen naar de gebruiker en zo het universele welzijn te verbeteren.

Welzijn over de hele breedte

Organisaties en overheden kunnen terecht bij InBegrepen voor vraagstukken die over nieuw beleid gaan, maar ook vraagstukken die gaan over empowerment, herstel, teamontwikkeling en de implementatie van ervaringsdeskundigen op de werkvloer. Het is dus een aanbod dat verder gaat dan alleen een deskundige mee laten praten.

Wij zijn al InBegrepen bij:

Vanuit een onafhankelijke positie werken we graag mee aan een inclusieve en diverse oplossing. Bekijk al onze deskundigen of deel je vraagstuk meteen, dan denken we met je mee.
Sluit je aan

en word ook InBegrepen

Onafhankelijke positie als professional

Kies je eigen werk en een passende rol binnen projecten, om je deskundigheid en vaardigheden zo goed mogelijk in te kunnen zetten.

Passende waardering voor je diensten


Jouw deskundigheid is goud waard. Je krijgt voor je kennis, inzet en expertise een passende waardering.

Collectief van kennis en kunde

Blijf jezelf ontwikkelen tijdens het werken, profiteer van gebundelde kennis en werk met gelijkgestemden aan een gezamenlijke missie.