Onderzoek en innovatie

Zet concrete stappen richting inclusie en diversiteit, door ervaringskennis in het beginstadium van onderzoek of innovatie in te zetten.

Het betrekken van ervaringsdeskundigen bij de gehele onderzoekscyclus is gemeengoed aan het worden, van het formuleren van een onderzoeksopzet tot het presenteren van bevindingen. Dit is een positieve ontwikkeling, want onderzoek gebaseerd op de realistische praktijk draagt bij aan inclusie en diversiteit in latere producten.

Innovaties die de maatschappij dienen

Onze ervaringsdeskundigen zijn zelf onderzoeker of hebben eerder geparticipeerd in onderzoek. De inbreng van ervaringskennis en relevante thema's vanuit de leefwereld dragen bij aan onderzoek en innovaties die de maatschappij dienen.

  • Innoveer daar waar het echt nodig is
  • Wij zoeken de juiste ervaringsdeskundige bij jouw project
  • Borg diversiteit en inclusie in je eindproduct
  • Verbind theorie met de praktijk

"De mensen van InBegrepen hebben ons tot andere inzichten gebracht tijdens het beoordelen van de projecten. Bovendien is mijn kijk op de initiatieven in het algemeen veranderd."

Marijn van der Zaag, projectleider Welkom in de Buurt Zuidoost-Drenthe
Meer weten?

Heleen Wadman

Heleen is mede-oprichter van InBegrepen, zelf ervaringsdeskundige en omschrijft zichzelf als dialogisch activistische duizendpoot.